Autor: Violetta Riidas • 14. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SA Tallinna Lastehaigla Toetusfond kogus möödunud aastal 313 546 eurot

Pressiteade14. veebruar 2012

Tallinna Lastehaigla Toetusfond kogus 2011. aastal annetustest kokku 313 546 eurot. Suurimaks projektiks oli raha kogumine EMG aparaadi jaoks, mille 115 000 eurost lõviosa tuli Kanal2 saate „Tantsud tähtedega“ publikult. Mulluseks tähtsündmuseks oli väikelaste kõnniroboti jõudmine lastehaiglasse.

“Tallinna Lastehaigla Toetusfondil oli mitmes järjestikune edukas aasta ning seda vaatamata majanduslikule ebakindlusele, mida kindlasti tunnevad ka paljud annetajad,” rääkis Tallinna Lastehaigla Teotusfondi patroon Evelin Ilves. “Toetusfondi kaudu Tallinna Lastehaiglale tehtud annetused on kinnituseks Eesti ühiskonna hoolivuse suurenemisest ning inimlikust kaastundest. Minu kõige suuremaks rõõmuks ning Toetusfondi töö tähtsust kinnitavaks ajaoluks on see, et kõnniroboti projekti tõukejõuks olnud väike Elisabet tegi tänu ravile kõnnirobotiga oma elu esimesed iseseisvad sammud. Eraalgatus muudab maailma paremaks ning mul on hea meel, et ka selleks aastaks jätkub Toetusfondil ambitsioonikaid projekte, mida riik täna ellu viia ei saa. Vähem kui aasta pärast 20. aastaseks saava Toetusfondi missioon on Lastehaigla toetamise kõrval innustada Eesti inimesi olema kaastundlikumad ja sõbralikumad. See on meie juubeliaasta eel Toetusfondi sõnum kogu ühiskonnale.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099