Autor: Violetta Riidas • 28. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õed kutsuvad tervist kontrollima

Pressiteade28. mai 2012

Teisipäeval, 29. mail kell 10-15 ootavad Eesti Õdede Liitu kuuluvad õed inimesi Tornide väljakule tervisenäitajaid mõõtma ning tervisenõu saama, kell 14 peab vaimse tervise õde Mare Kant Raeapteegi saalis loengu vaimse tervise hoidmisest. 

”Regulaarne tervisekontroll aitab ennetada tõsisemaid terviseprobleeme. Tegelikkus on aga see, et autodega käiakse regulaarselt ülevaatusel, kuid mitte enda tervist kontrollimas. Seetõttu pakume Tornide väljakul võimalust lasta ilma suurema vaevata mõned olulised tervisenäitajad ära mõõta ning anname inimestele nõu,” ütles pereõde Katrin Poom.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099