Autor: Siret Trull • 8. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bayer saab 150-aastaseks: uuenduste ja muutustega saavutatud edu

Bayer Group tähistab 2013. aastal oma 150. aastapäeva paljude üritustega üle kogu maailma.

„Bayer võib meenutada pikka ja väga edukat ajalugu leiutajaettevõttena,” räägib tegevjuht dr Marijn Dekkers. „Wuppertali Barmeni piirkonnas alustanud väikesest, ent uuendusmeelsest värvainetehasest on nüüdseks saanud ülemaailmne ettevõte rohkem kui 110 000 töötajaga. Möödunud 150 aasta jooksul on Bayeri leiutised ikka ja jälle aidanud inimeste elukvaliteeti parandada. See suurepärane traditsioon on ka meie panus tulevikku ja on täielikult kooskõlas ettevõtte hüüdlausega „Bayer: Science For A Better Life” („Bayer: teadus parema elu nimel”).” Aastapäeva tähistamiseks plaanib Bayer kogu eelolevaks aastaks üle terve maailma mitmeid üritusi ja projekte, mis keskenduvad ettevõtte töötajatele ja nende perekondadele – ent naabrid, kliendid, partnerid ja teadlaskond on samuti peole kutsutud.

„Bayeri tooted on meie elus asendamatuks muutunud,” lausub Dekkers. Üheks näiteks on valuvaigisti Aspirin™, mis tuli turule 1899. aastal ja on tänase päevani üheks Bayeri tipptooteks jäänud. Aastakümnete jooksul on Bayeri teadlased näiteks nakkus-, troopiliste ja kardiovaskulaarhaiguste raviks teedrajavaid toimeaineid välja töötanud. Praegu keskendutakse Bayer HealthCare’i farmaatsiauuringutes peamiselt kardioloogiale ja hematoloogiale, onkoloogiale, naiste tervishoiule ning diagnostilisele kuvamisele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099