Autor: Violetta Riidas • 8. veebruar 2013
Ainult tellijatele

Tervisedendajad ja toidutootjad arutavad koostööd soola vähendamisel toitudes

Pressiteade8. veebruar 2013 

Maailma Terviseorganisatsioon (WHO)  ja Tervise Arengu Instituut viivad täna, 8. veebruaril, Tallinnas läbi ühisseminari, et arutada soola vähendamise võimalusi toidu tootmisel, selle tähtsust rahva tervisele  ning edasist koostööd erinevate toidutootjatega. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708