Autor: Siret Trull • 18. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna Keskhaigla korraldab tasuta tervisepäeva

Neljapäeval, 20. märtsil kell 14-16.30 toimub Haabersti hooldusravikliiniku fuajees Lääne-Tallinna Keskhaigla tasuta tervisepäev loengute ja tervisenäitajate mõõtmisega.

„Kuna LTKH osaleb Tervist Edendavate Haiglate võrgustiku töös, on haigla võtnud kohustuse  aidata kaasa elanikkonna harimisele tervisedenduse vallas. Püüame anda  teavet, kuidas tunda ära tervisehäireid, neid leevendada ja tervist hoida,“ tutvustas LTKH õendusjuht Aivi Kabur.

Saabuval tervisepäeval on kavas spetsialistide loengud „Taastusravi- miks kasulik“ ja „Insult ja psühholoogilised muudatused“, mille järel saab esinejatele küsimusi esitada, seejärel saavad loengukuulajad lasta mõõta kolme erinevat tervisenäitajat (vererõhku, kehamassiindeksit, luutihedust jm). Tänavu seotakse tasuta tervisemõõtmine loengukuulamise vajadusega, et teadlikkust oma tervisenäitajatest ja nende parandamise võimalustest laiendada. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099