Autor: Siret Trull • 20. märts 2014
Ainult tellijatele

Koolinoored toovad taas doonorluse teatrisse

Sel laupäeval, 22. märtsil katsuvad koolinoored jõudu Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuse korraldatud teatrifestivalil „Doonor on elupäästja“. Festivali eesmärk on tutvustada noortele veredoonorlust ja julgustada neid lavalises vormis oma ideid ja nägemust teistega jagama. Eesti Draamateatri lavalaudadel etenduvad spetsiaalselt selleks festivaliks sündinud omaloomingulised etendused.

„Meil on korraldajatena hea meel tõdeda, et laval nähtu on olnud alati emotsionaalselt kaasakiskuv ja näitab, kui tõsiselt on noored oma loomingusse suhtunud,“ sõnas Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuse doonorluse arendusjuht Ülo Lomp. „Osalejate osalemisrõõm ja positiivne tagasiside on innustanud meid festivali korraldama juba neljandat korda.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708