Autor: Triin Tabur • 13. mai 2014
Ainult tellijatele

FC Levadia ja Regionaalhaigla verekeskus kutsuvad Kadrioru doonoripäevale

FC Levadia ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskus ootavad kõiki huvilisi reedel, 23. mail Kadrioru staadionile jalgpalli- ja doonoripäevale "Südamest südamesse – jalgpall toetab doonorlust!“ Kell 15-18 on Kadrioru staadionil kõikidele vereloovutajatele avatud doonoritelk, kell 19 algab Premium liiga kohtumine FC Levadia ja Nõmme Kalju vahel.

„23. mail on kõigil soovijatel haruldane võimalus loovutada esimest korda Tallinnas verd meie uhiuutes doonoritelkides. Loodetavasti toob sportlastele ja spordifännidele omane kambavaim telki palju abivalmis inimesi,“ ütles Regionaalhaigla verekeskuse arendusjuht Ülo Lomp. „Doonorlus ja jalgpall on mõlemad inimesi ühendavad ja hea eesmärgiga tegevused ja seepärast on meil on väga hea meel, et saame jalgpallurite ja nende toetajatega koostööd teha,“ lisas Lomp.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708