Autor: Triin Tabur • 2. juuli 2014
Ainult tellijatele

Lastekaitsjad vajavad suuremaid õiguseid

Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon pöördus ministeeriumide ja riigikogu fraktsioonide poole ettepanekutega täiendada menetletavat lastekaitseseadust meetmetega, mis võimaldaksid laste efektiivsemat kaitset ja aitaksid ennetada traagilisi juhtumeid.

Meedia on viimastel nädalatel avaldanud materjale mitmetest traagilistest sündmustest ja olukordadest, mis on hävitanud või rikkunud laste elusid. Samas on seadustega pidevalt kitsendatud sotsiaaltöötajate ja lastekaitsjate õigusi sekkuda perede siseasjadesse ning teostada probleemsetes peredes järelvalvet.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708