Autor: Siret Trull • 6. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Bayer ostis Merck & Co., Inc. (USA) käsimüügiravimite ning tervisetoodetega seotud osakonna

Bayer omandas USA farmaatsiakontserni Merck & Co., Inc. käsimüügiravimite ning tervisetoodetega seotud osakonna. Ülemaailmselt vormistati lõplik tehing 1. oktoobril 2014, pärast vajalike monopolivastaste heakskiitude saamist.

„See tehing on Bayeri jaoks verstapostiks ning me kavatseme jätkata oma atraktiivse käsimüügiravimite ärivaldkonna laiendamist nii loomuliku kasvu kui ka omandamiste kaudu,“ selgitas Bayeri tegevjuht dr Marijn Dekkers. Bayeri makstud ostuhinnaks oli 14,2 miljardit USA dollarit. Omandatud ärivaldkonna integreerimist on alustatud edukalt. Bayeri uut laienenud käsimüügiravimite ning tervisetoodetega seotud osakonda juhib Bayer HealthCare’i juhatuse liige Erica Mann, kes oli seni Bayeri käsimüügiravimite osakonna juht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708