Autor: Triin Tabur • 13. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Koensüüm Q10 suudab südamepuudulikkusega patsientide haiguse kulgu ja sümptomeid parandada

Koensüüm Q10 suudab südamepuudulikkusega patsientide haiguse kulgu ja sümptomeid parandada. Q-Symbio uuring avaldati tuntud teadusajakirja Journal of the American College of Cardiology, HEART FAILURE veebilehel.

“Klassikalised südamepuudulikkuse ravivõimalused keskenduvad haigusest tingitud hormonaalsete faktorite pärssimisele. Koensüüm Q10 on kehaomane aine, toetab energia tootmist ja annab seetõttu nõrgale südamelihasele jõudu juurde,” räägib  Taani kardioloog ja teadlane Svend Aage Mortensen, Kopenhaageni Ülikooli haigla südameosakonna peaarst ning on uue ravivõimaluse osas väga optimistlik. “Teised südamelihase tööd toetavad ravimid pole sellist tulemust andnud,” lisab ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708