24. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Mart Einasto: E-saatekiri lihtsustab haigla tööd

E-saatekirjad on hea ja tunnustust vääriv algatus, mis kahjuks Eestis veel väga hästi käivitunud pole. Kuna Kliinikumist suunatakse patsienti haruharva teistesse haiglatesse eriarsti konsultatsioonile, siis me ise neid ei vormista.

Kui perearstid ja väiksemad haiglad saadaks meile patsiendid koos e-saatekirjaga, siis saaksime automaatselt ära teha palju abistavaid tegevusi – arstid saaksid enne vastuvõttu tutvuda saatekirjaga (ehkki selle harjumuse tekitamine võtab veel aega), saaks täita ära mõned väljad haigusloo dokumentatsioonis ja hoida nii väärtuslikku aega kokku. Saaksime rakendada automaatseid visiiditasu võtmise-mittevõtmise kontrolle.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708