Autor: Triin Tabur • 24. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Qvalitas Arstikeskus kiitis heaks Erik Orgu toitumisnõustamise teenuse

Erik Orgu veebipõhine toitumisnõustamise teenus erikorgu.ee  alustas koostööd Qvalitas Arstikeskusega. Tegemist on esimese veebipõhise toitumisnõustamise teenusega, mis on saanud arstide heakskiidu.

Teenus pakub tervislikku toidumenüüd kogu perele. Menüü on sobilik ka lastele, rasedatele, imetavatele emadele ning ka inimestele, kellel on erinevad toidutalumatused või diabeet. Pakutav menüü järgib tasakaalustatud toitumise põhimõtteid, võtab arvesse inimese individuaalset energiavajadust ning lisaks arvestab erinevate terviseseisundite meditsiinilisi ravijuhiseid.

Senine statistika näitab, et teenusega liitunud kliendid kaotavad keskmiselt ühe kilo nädalas. Juba 5-10 kg kaotamine muudab inimese igapäevast elukvaliteeti märgatavalt, lisaks võib kaalu alandamine taandada mitmeid terviseprobleeme. „Mul on hea meel alustada koostööd Qvalitas Arstikeskusega ning aidata üheskoos rohkematel inimestel muuta oma elustiili ja saavutada parem tervis. Enne eluviiside muutmist on alati hea teha tervisekontroll, veendumaks keha valmisolekus. Olen rõõmus, et Eesti esimese veebipõhise toitumisnõustamise teenusena oleme saanud ka arstide heakskiidu,“ sõnas Erik Orgu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099