19. detsember 2014
Ainult tellijatele

Meditsiiniekspordi võimalusi pakuvad Kasahstan ja Ukraina

Üks variant meie rahanappuses tervishoiusüsteemi uut raha juurde tuua on pakkuda vabade ressursside arvel oma teenuseid väljaspool Eestit elavatele patsientidele. Seejuures tasub otsida võimalusi kaugemaltki kui ainult naabrite juurest.

Viimasel paaril aastal on klastri Medicine Estonia eestvedamisel välispatsiente järjepidevalt ja üsna edukalt Eestisse kutsutud. Klastri peamised sihtturud on meie naabrid Soome ja Venemaa. See on maailmas tavaline, et kui jõutakse otsuseni end välismaal ravida, leitakse selleks võimalus lähinaabruses. Kõige konservatiivsemal hinnangul kasvab tänavu Soome ja Venemaa patsientide arv 20%. See on märkimisväärne, eriti arvestades Vene rubla nõrkust ning laiemalt Venemaa ja ­Euroopa Liidu jahedaid suhteid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708