17. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helmen Kütt: arstidele antud lubadustele peavad järgnema ka teod

Helmen Kütt, riigikogu sotsiaalkomisjoni juht.
Foto: Erakogu
On selge, et pöördumine, mille arstide liit mullu 3. detsembril valitsusele ja riigikogule esitas, oli tingitud murest patsientide pärast ja praeguse tervishoiu rahastamise skeemi jätkusuutmatusest, ütleb riigikogu sotsiaalkomisjoni juht Helmen Kütt.

Ootamatu oli aga see, et tervise-ja tööminister Jevgeni Ossinovski ning uus valitsus saavad ka siis suure rünnaku, kui asuvad seda enam kui kümme aastat teada olnud probleemi lahendama. Mõistetavaks muudab selle ilmselt aastaid antud katteta lubadused arstkonnale.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099