23. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ene Tomberg: Kuidas hoiame laste tervist?

Lastearst Ene Tomberg.
Läinud aasta lõpul valminud Riigikontrolli audit "Riigi tegevus laste tervise hoidmisel ja ravimisel" on pälvinud suurt tähelepanu. Eeskätt olid tulemustest huvitatud lastearstid, kes arutasid koos auditi ettevalmistajatega 26. jaanuaril k.a. Viljandis oma konverentsil saadud tulemusi ja vaagisid võimalusi olukorra parandamiseks.

Tõsine arutelu laste tervise teemal toimus 20. veebruaril riigikogu sotsiaalkomisjonis, kus osalesid ka Eesti Lastearstide Seltsi, haigekassa ja sotsiaalministeeriumi, samuti Eesti Lastekaitse Liidu esindajad. Osalenuna ka mõtteid, mis tekkisid lastearstina nii auditi tulemusi lugedes kui mõlemal arutelul olnuna. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099