Autor: Meditsiiniuudised • 27. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsustustugi kergendab perearstide tööd

Haigekassa on hankimas tervishoiu otsustustuge, mis kergendaks perearstide tööd, kel täna on enne patsiendile diagnoosi panemist vaja palju eri süsteemides asuvat infot läbi töötada, kuirjutab Haigekassa juhatuse liige Karl-Henrik Peterson.
Haigekassa juhatuse liige Karl-Henrik Peterson
Foto: Haigekassa

Otsustustugi on rakendus, mis analüüsib andmeid, selleks et aidata tervishoiutöötajal teha otsuseid, mis parandavad patsiendi jaoks ravi kvaliteeti. Otsustustoe vajadust hindavad perearstid kõrgeks ning haigekassa soetab lahenduse tihedas koostöös perearstidega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099