Autor: Siret Trull • 9. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kleinberg: Tõhustada ei saa seda, mida pole välja töötatudki

Eesti Psühhiaatrite Seltsi president Anne Kleinberg
Foto: Raul Mee / Äripaev
Loodava koalitsiooni tervishoiulubadused käsitlevad vaimse tervisega seotud teemasid küllaltki suures mahus, ent sõnastus laseb kahelda valdkonna hetkeseisu sisulises tundmises, tõdeb Eesti Psühhiaatrite Seltsi president Anne Kleinberg.

Loodava koalitsiooni tervishoiulubadused sisaldavad nii mõnegi vaimse tervisega seotud vajaliku suuna ja ei saa öelda, et vaimse tervise teema oleks mahu mõttes vähe käsitletud. Kohati on lubadused sõnastatud pigem kõikehaaravatena ega jäta muljet, et valdkonna sisulise hetkeseisu või värskemate hoiakutega just väga tuttavad oldaks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099