Autor: Siret Trull • 6. november 2019

Juristid: apteegireform vajab reformimist

Apteegireformi jõustumine praegusel kujul võitjaid kaasa ei tooks, mistõttu oleks Eesti Apteekide Ühenduse pakutud kompromiss üks võimalik samm parema lahenduse poole, leiavad Ants Nõmper ja Allar Jõks.
Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper.
Foto: ellex.ee

Advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper märkis, et apteegireformis praegusel kujul ei ole võitjaid, on ainult kaotajad. „Ketiapteegid peavad ennast kinni panema, nende õiglase hinna eest mahamüümine on selgelt ebarealistlik. Väikeapteekide start saab olema ebakindel, sest riik pole 5 aasta jooksul suutnud läbi mõelda ja planeerida tegelikku tuge ehk finantsgarantiisid või abimeetmeid apteekide ostmiseks/avamiseks,“ selgitas ta oma seisukohta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099