Autorid: Urve Mets, Andres Viia • 28. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Koroonakriis kasvatas hüppeliselt kaugteenuste osakaalu

Koroonakriisist tingituna võimendus tehnoloogiliste lahenduste, sh kaugteenuste laialdasem kasutamine tervishoius. Tervishoiutöötajatel tuleb rõhku panna nii kaugteenuse osutamise oskuse lihvimisele kui ka digi-, kommunikatsiooni- ja nõustamisoskuse arendamisele, kirjutavad Kutsekoja OSKA programmi uuringujuht Urve Mets ja analüütik Andres Viia.

OSKA analüütik Andres Viia ja uuringujuht Urve Mets.
Autor: Kutsekoda

Viiruskriisi ja kümne aasta taastumisplaanide valguses võib hinnata, et tervishoius on varasema prognoosiga võrreldes kasvuvajadus nii perearstide, psühhiaatrite kui ka erakorralise meditsiini arstide suhtes jõulisem. Õdesid on tervishoius juba praegu puudu, kuid viiruskriis kiirendas vajadust erakorralise meditsiini ja intensiivravi õdede järele. Koroonakriisist tingituna kasvas töötajate koolitamine COVID-i sümptomaatika ning testimise ja infektsioonikontrolli teemadel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708