Autor: Äripäev • 4. märts 2021

Priit Pekarev: loobud vaktsineerimisest, saad ravikulud

Ravikindlustuse loogikat tuleks muuta selliselt, et vaktsineerimata inimesed peaksid enda vaktsineeritava viirusega seotud ravikulud ise kinni maksma, sest vastasel juhul tundub erinevaid riske kaaludes ja indiviidi tasemel enda kaitsepookimine suhteliselt ebamõistlik, kirjutab TTÜ magistrant Priit Pekarev arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
TTÜ magistrant Priit Pekarev.
Foto: Andras Kralla

Asjaolu, kas keegi vaktsineerib ennast või mitte, võib näida triviaalse küsimusena, kuid ühiskondlikust vaatest võivad erinevad stsenaariumid viia kiiresti laiema probleemini, ning seda mitte ainult koroonaviiruse kontekstis, vaid vaktsineerimises tervikuna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099