Autor: Äripäev • 4. märts 2021
Ainult tellijatele

Priit Pekarev: loobud vaktsineerimisest, saad ravikulud

Ravikindlustuse loogikat tuleks muuta selliselt, et vaktsineerimata inimesed peaksid enda vaktsineeritava viirusega seotud ravikulud ise kinni maksma, sest vastasel juhul tundub erinevaid riske kaaludes ja indiviidi tasemel enda kaitsepookimine suhteliselt ebamõistlik, kirjutab TTÜ magistrant Priit Pekarev arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

TTÜ magistrant Priit Pekarev.
Autor: Andras Kralla

Asjaolu, kas keegi vaktsineerib ennast või mitte, võib näida triviaalse küsimusena, kuid ühiskondlikust vaatest võivad erinevad stsenaariumid viia kiiresti laiema probleemini, ning seda mitte ainult koroonaviiruse kontekstis, vaid vaktsineerimises tervikuna.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708