Autor: Meditsiiniuudised • 19. märts 2021

Erasektor vajab kriisijärgse aja suhtes kindlustunnet

Eratervishoiuasutused pingutavad selle nimel, et anda oma panus tervishoiusüsteemi toimepidevuse tagamisel praeguses kriisi, ent vajavad seejuures kindlustunnet, et kriisi järel on inimeste töökohad alles, kirjutab Eesti Eratervishoiuasutuste Liidu juhatuse liige Ivo Saarma.
Eesti Eratervishoiuasutuste Liidu juhatuse liige Ivo Saarma.
Foto: Raul Mee

Praegu on erasektoris mõnel erialal ülekoormus suurem kui teisel. Juba pikemat aega on eriti suure koormuse all töötanud vaimse tervise erialal töötavad kolleegid. Viimasel ajal on kasvanud koormus ka nendel erialadel, kus HVA haiglad on koroonaviiruse ravile pühendumise tõttu tõmmanud koomale plaanilist ravi. Kõik tervishoiutöötajad pingutavad iga päev selle nimel, et inimesi aidata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099