Autor: Meditsiiniuudised • 15. märts 2021
Ainult tellijatele

Regionaalhaigla kuulutas välja uue psühhiaatriakliiniku ehitushanke

Riigihangete registris avaldati Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku korpuse ehitushange, eesmärgiks on 2023. aastaks Regionaalhaigla meditsiinilinnakusse rajada nüüdisaegne psühhiaatriakliinik, kus eriline rõhk patsiendikesksel ravikeskkonnal ja kõrgetasemelisel terviklikul arstiabil.

„Uue psühhiaatriakliiniku projekteerimine meie meditsiinilinnakusse on Regionaalhaigla jaoks oluline samm tervikliku raviteenuse pakkumisel patsientidele. Loodame välja kuulutatud hankega leida väga hea ehituspartneri, kindlasti on tegemist suure väljakutsega. Tänan kõiki partnereid, kes on projekti valmimisse eri etappidel panustanud. Regionaalhaigla meditsiinilinnak areneb jõudsalt, äsja avasime parkimismaja, vähiravikeskus kerkib korrus korruse haaval ning 2023. aastal ootame patsiente nüüdisaegsesse psühhiaatriakliinikusse,“ ütles Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708