Autor: Meditsiiniuudised • 15. märts 2021

Regionaalhaigla kuulutas välja uue psühhiaatriakliiniku ehitushanke

Riigihangete registris avaldati Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku korpuse ehitushange, eesmärgiks on 2023. aastaks Regionaalhaigla meditsiinilinnakusse rajada nüüdisaegne psühhiaatriakliinik, kus eriline rõhk patsiendikesksel ravikeskkonnal ja kõrgetasemelisel terviklikul arstiabil.

„Uue psühhiaatriakliiniku projekteerimine meie meditsiinilinnakusse on Regionaalhaigla jaoks oluline samm tervikliku raviteenuse pakkumisel patsientidele. Loodame välja kuulutatud hankega leida väga hea ehituspartneri, kindlasti on tegemist suure väljakutsega. Tänan kõiki partnereid, kes on projekti valmimisse eri etappidel panustanud. Regionaalhaigla meditsiinilinnak areneb jõudsalt, äsja avasime parkimismaja, vähiravikeskus kerkib korrus korruse haaval ning 2023. aastal ootame patsiente nüüdisaegsesse psühhiaatriakliinikusse,“ ütles Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099