Autor: Meditsiiniuudised • 20. aprill 2021
Ainult tellijatele

Gedeon Richter tegi mullu rekordkäibe, ettevõttest sai maailma suurim kontratseptiivide pakkuja

Gedeon Richteri kontsern teatas, et ettevõtte 2020. aasta konsolideeritud müügitulu oli 1,6 miljardit eurot ja kasv võrreldes 2019. aastaga oli 11,6%. Olulised saavutused olid Vraylari (kariprasiin) edu USAs ja Evra transdermaalsete rasestumisvastaste plaastrite äri omandamine Janssenilt, Johnson & Johnson tütarfirmalt.

Autor: Gedeon Richter

Tänavu 120 aastaseks saava Gedeon Richteri tegevjuht Gábor Orbán rõhutas aastaaruandes, et Richter täitis oma missiooni 2020. aastal vaatamata rasketele oludele: eelmisel aastal suudeti kogu maailmas pakkuda piisavas koguses taskukohaseid ja kvaliteetseid tooteid. Ta lisas, et müük ja marginaalid olid plaanitud või kõrgemad, milles lisaks põhitegevuse kasumlikkuse paranemisele mängis erilist rolli Vraylari tõus USAs, Richteri jaoks väga olulisel turul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad: