Autor: Meditsiiniuudised • 26. november 2020
Ainult tellijatele

Roche on olnud 11 aastat järjest firma Dow Jones Sustainability (DJS) indeksi alusel maailma kõige jätkusuutlikum tervishoiuettevõte

Kestlik areng ja sellest lähtuvad tegevuseesmärgid on Roche äristrateegiasse intergeeritud ning kõik juhtimisotsused sünnivad neil põhinevalt. Kõige jätkusuutlikuma tervishoiuettevõtte tiitel on tunnustus pühendumise eest. Roche tulemused olid eriti head turunduse, keskkonna, ühiskondliku ja sotsiaalse vastutuse, tootmise öko-efektiivsuse ning filantroopia valdkondades.

Autor: Shutterstock

Üheteistkümnendat korda on Roche (SIX: RO, ROG; OTCQX: RHHBY) kõige jätkusuutlikum firma Dow Jones Sustainability Indeksi (DJSI) farmaatsia sektoris. Esikoht saavutati tulemuste analüüsil, mis hõlmas majandustulemusi ning sotsiaalsete ja keskkondlike eesmärkide täitmist. DJSI on võrdlusalus investoritele, kes arvestavad investeerimisotsuste tegemisel kestlikkuse printsiipidega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708