Autor: Marianne Lõhmus • 15. november 2023

Kui oluline on mentaalne tugevus juhtimises? Nõuanded stressiga toimetulekuks

Raimo Ülavere.
Foto: Raul Mee
"Äripäeva juhtimiskooli" saates avame ukse põnevatele teemadele, mis puudutavad juhtimist ja vaimset tugevust. Meie saatekülaline, kogenud koolitaja ja coach Raimo Ülavere jagab väärtuslikke teadmisi pinge maandamisest ja vaimse tervise hoidmisest nii äris kui ka isiklikus elus.

Saateskäsitleme olulist teemat – mentaalset tugevust juhtimises. Uurime, kuidas mentaalne tugevus mõjutab juhtide otsustusvõimet ja nende võimet hoida meeskond motiveerituna ning produktiivsena. Räägime sellest, kuidas juhid saavad oma meeskonda toetada ning tagada tervisliku tasakaalu töö- ja eraelu vahel.

Üks oluline küsimus, millele saates vastust otsime, on: "Kuidas on piisavalt hea parem kui perfektne?" See on teema, mis puudutab paljusid juhte ja spetsialiste, kes tihti seavad enda suhtes liiga suuri ootusi.

Marianne Lõhmus ja Raimo Ülavere.
Foto: Meelika Riiberg

Saadet juhib Äripäeva koolituste juht Marianne Lõhmus.

"Äripäeva juhtimiskooli" saade on mõeldud kõigile, kes soovivad paremini mõista mentaalse tugevuse olulisust ja saada praktilisi nõuandeid stressiga toimetulekuks nii tööl kui ka igapäevaelus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708