Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 1. veebruar 2019
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saage tuttavaks – i-mop!

Täissuuruses põrandapesumasin, mis on sama paindliku liikumisega kui mopp!

Ikka veel puhastatakse kuni 70% kõigist põrandapindadest mopi ja ämbri abil käsitsi. See on aeganõudev, töömahukas ja väsitav tegevus ning põrand ei saa kunagi nii puhtaks nagu tahaksite. Miks? Sest siiani on põrandapesuseadmeid tehtud vaid suurte ruumide jaoks.

Oleme tavalist täissuuruses põrandapesumasinat igast küljest kahandanud, ent seejuures jätnud töölaiuse samaks ja muutnud seadme ülihästi manööverdatavaks. Kas suudate ette kujutada põrandapesumasinat, millega saab puhastada laudade, lettide ja kraanikausside alt ning mis suudab end ühe koha peal 180 kraadi pöörata?

Põrandapesumasinat, mille saate endaga trepist üles või alla minnes kaasa võtta? Põrandapesumasinat, mis mahub hõlpsasti kappi? Põrandapesumasinat, mida ei pea aku laadimiseks nurka seisma jätma? Nüüd on see võimalik!

Paindlik ja kiire

i-mopi kahe kiirharjaga pesu- ja kuivatuspea töölaius on 46 cm. Seda on samapalju kui tavalisel järelkäidaval põrandapesumasinal, ent kasutusvõimalusi on konkurentsitult rohkem. Kaks vastastikku pöörlevat harja tagavad töömugavuse ja võimaldavad juhtida masinat ka ühe käega. Puhastada saab mööbli ümbert ja alt – just nagu mopiga. Harjapaarid on lihtsalt vahetatavad ning eri otstarveteks on saadaval mitmesugused harjad ja kettad. Üle 350 p/min pöörlemiskiiruse ja 22 kg harjasurvega i-mop puhastab kiiresti, selle jõudlus on rohkem kui 1000 ruutmeetrit tunnis.

Vähemaga rohkem!

Kiirvahetatavad liitiumioonakud teevad i-mopist väsimatu puhastaja. See töötab ühe laadimisega üle tunni ja aku kiirlaadimiseks kulub samuti umbes tund. Suurteks töödeks piisab kahest akukomplektist ja i-mop ei peatu hetkekski. Kuni ühe akukomplektiga töötatakse, teine laeb. Nii saab sama masinaga puhastada hommikust õhtuni või isegi ööpäev läbi. Ei mingit juhtmetesse komistamist ega juhtmepuntraid, lülita vaid sisse ja töö võib alata.

Kergelt külge, kergelt ära!

Täitmine ja tühjendamine on lihtne tänu eemaldatavatele lahusepaakidele. Ei mingeid täitmisjaamu – vett saab kähku igast kraanist. Eri puhastuskemikaale on mugav vaid mõne sekundiga vahetada, klõpsa lihtsalt teine paak külge. i-mop kulutab ka üllatavalt vähe vett, nii et vahel ei ole suurus tõepoolest oluline.

Lülita ja läheb!

See masin doktorikraadi ei nõua, vajalikud programmid on juba paigas. Soovitava töörežiimi saab valida lihtsa pöördnupuga. Lisaks tavalisele pesule ja kuivatusele on olemas spetsiaalsed süvapuhastuse pesurežiimid. Ökorežiim võimaldab töötada eriti väikese veekuluga, säästes tundlikke põrandakatteid liigsest leotamisest.

Alati lähedal!

i-mop on disainitud võimalikult ruumisäästlikuks. Kui seda parajasti ei kasutata, mahub see lähimasse kappi. Seda on lihtne astmetest ja treppidest üles-alla liigutada. Kui see tundub siiski liiga raske, saab alati akud ja veepaagi maha võtta. See koristusmasin mahub kenasti ka tavalisse sõiduautosse. Olgu töö milline tahes, i-mop on alati su lähedal ja sinuga kaasas.

Tehnilised andmed:

Liitiumioonaku

Tööaeg 1 tund22.2 V, 8.8 Ah

Laadimisaeg 1 tund80% laetud

Laadimisaeg 4 tund100% laetud

i-mop XL

Töölaius46 cm

Teoreetiline jõudlus1800 m2/h

Praktiline jõudlus1000–1300 m2/h

Nimivõimsus700 W

Puhta vee paak4 L

Kasutatud vee paak8 L

Harja surve22 kg

Kaal akudeta / akudega18,5 kg / 21,5 kg

Kaal akude ja veega25,5 kg

Kõrgus × laius × sügavus120 × 50 × 38 cm

Saadaval ka suurema jõudlusega i-mop XXL!

Alati hooldatud! Kodupaberi meeskond koolitab masina operaatori ning on toeks nõuga. Meie professionaalne tehniline meeskond tagab masina korrasoleku igal ajal. Vajaduse korral ka asendusmasina. Töö seisma ei jää!

Lisainfo saamiseks kirjuta või helista meile!

Kontakt: kp.ee/B2B/

Ametlik maaletooja Baltikumis: EcoCare OÜ | Ametlik edasimüüja Eestis: Kodupaber AS

Saage tuttavaks – i-mop!
Kuula artiklit

Saage tuttavaks – i-mop!

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099