10. jaanuar 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

28. jaanuar - Eesti erakorralise meditsiini osakondade I konverents

28. jaanuaril kl 11 peetakse Tartus Puusepa tn 8 Linkbergi auditooriumis Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna viiele tegevusaastale pühendatud Eesti erakorralise meditsiini osakondade I konverents. Räägitakse erakorralise meditsiini osakondade- kiirabi ja perearsti koostööst; tsiviil- ja sõjaväemeditsiini koostööst; erakorraline meditsiini osakonna tegevusest Euroopas ja Eestis ning õe rollist EMOs viis aastat tagasi- täna ja tulevikus. Ürituse korraldavad Eesti Erakorralise Meditsiini Arstide Selts ja SA TÜK erakorralise meditsiini osakond. Osavõtust palutakse teatada hiljemalt 21. jaanuariks 2005 telefonil 731 8406 või e-maili aadressil [email protected]. Konverentsist osavõtt tasuta- õhtuse peo osavõtumaks on 100 krooni.

MU

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099