24. jaanuar 2005
Ainult tellijatele

28. jaanuar — Eesti erakorralise meditsiini osakondade I konverents

28. jaanuaril kl 11 peetakse Tartus- Puusepa 8 Linkbergi auditooriumis Tartu Ülikooli Kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna viiele tegevusaastale pühendatud Eesti erakorralise meditsiini osakondade I konverents. Räägitakse erakorralise meditsiini osakondade- kiirabi ja perearsti koostööst; tsiviil- ja sõjaväemeditsiini koostööst; erakorralise meditsiini osakonna tegevusest Euroopas ja Eestis (Tartu Ülikooli Kliinikumis- Ida-Tallinna Keskhaiglas- Põhja-Eesti Regionaalhaiglas ja Ida-Virumaa Keskhaiglas) ning õe rollist EMOs viis aastat tagasi- täna ja tulevikus. Ürituse korraldavad Eesti Erakorralise Meditsiini Arstide Selts ja SA TÜK erakorralise meditsiini osakond.

MU

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708