24. jaanuar 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

31. jaanuar-4. veebruar — Kiirabitehnikute/parameedikute täienduskursus

Kiirabitehniku/parameediku kursuse läbinutele mõeldud täienduskursusel käsitletakse protseduuride teostamist- enamlevinud valuvaigisteid- ravimite koos- ja kõrvaltoimeid- toksilisust- laste ägedaid haigestumisi jt teemasid. Tallinna Kiirabi koolituskeskuse korraldatava kursuse kavas on loeng- seminar ja praktilised treeningud- kursus lõpeb praktilise ja teoreetilise kontrolltestiga.

MU

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708