18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid hoiavad kätt ühiskonna pulsil

Lahkuv sotsiaalminister Marko Pomerants tunnustas arstide päevade avakõnes tugeva ühtekuuluvustundega arstkonda kui ühiskonna üht juhtivat jõudu. Sama sõnum oli öelda ka Andres Lehtmetsal, kes täidab Eesti Arstide Liidu presidendi kohuseid pärast riigikogu liikme Andres Korgi taandumist liidu presidendi kohalt seoses tema aktiivse poliitilise tegevusega.

Lahkuv sotsiaalminister Marko Pomerants tunnustas arstidepäevade avakõnes tugeva ühtekuuluvustundega arstkonda kui ühiskonnaüht juhtivat jõudu.

Sama sõnum oli öelda ka Andres Lehtmetsal- kes täidab EestiArstide Liidu presidendi kohuseid pärast riigikogu liikme AndresKorgi taandumist liidu presidendi kohalt seoses tema aktiivsepoliitilise tegevusega. “Arstid on püüdnud säilitada kainet meeltja hoida kätt aja pulsil-” ütles Lehtmets. “Eesti Arstide Liitpüüab kaasa rääkida tervishoiupoliitika küsimustes.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099