18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lastefond viib monitori lapsi jälgima

Homme, 20 aprillil annab SA TÜK Lastefond kliinikumi lasteintensiivravi osakonna arstidele üle multiparameetrilise patsiendi jälgmise monitori.

Homme- 20 aprillil annab SA TÜK Lastefond kliinikumilasteintensiivravi osakonna arstidele üle multiparameetrilisepatsiendi jälgmise monitori.

SA TÜK Lastefondi juhataja Merike Kaunissaare ütles- et uusmonitor võimaldab lisaks põhilistele hemodünaamilistele näitajatele(südame löögisagedus- otsene ja kaudne vererõhk- hingamissagedus-hemoglobiini hapnikuga küllastatus) jälgida ka mitteinvasiivseltveregaase (hapniku ja süsihappegaasi osarõhku arteriaalsesveres).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099