18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID

Hambaravivahendite firmad ühinevad

Eesti- Läti ja Leedu juhtiv professionaalsete hambaravivahenditeesindaja SIROWA Grupp ning Rootsi firma DAB Dental on kokkuleppinud ühisfirma loomises- vahendas BNS firmadepressiteadet.<br />DAB Dental on osa Lifco Grupist. Lifco Dental on Skandinaaviajuhtiv hambaravimaterjalide ja -tehnika hulgimüüja Rootsis- Norrasja Taanis- teenindades üle 20 000 hambaarstist kliendi. LifcoDentali käive ulatub umbes 90 miljoni euroni.<br />Uue ühisfirma nimi on SIROWA DAB.<br />“Ootame huviga antud regionaalset laienemist Baltikumi turule.Sirowa on selleks õige partner ning oleme veendunud- et niikliendid kui tootjad võidavad sellest tehingust-” kommenteeris DABDentali esindaja Thomas Sund.<br />“Uus ühisfirma avab meile täiesti uued väljavaated ja võimalusedSirowa hambaravivahendite äris- mida me omal jõul ei suudakssaavutada. Tänu partnerlusele Skandinaavia juhtiva hulgimüüjagasaame palju suurema toodete sortimendi ning see tugevdabmärkimisväärselt meie turupositsiooni-” tõdes Jürgen Warzecha-Sirowa Grupi firmade president.<br />Sirowa Grupi eelmise aasta konsolideeritud käive ulatus 24 miljonieuroni- millest ligi neli miljonit moodustab hambaravivahenditemüük.<br />Uue ühisfirma SIROWA DAB eesmärk on saavutada 2008. aastaks 10miljonili eurone hambaravivahendite äri Baltikumis.  

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708