18. aprill 2005
Ainult tellijatele

Soomes avaldati uus alkoholismi ravijuhend

Soomes avaldati eelmisel nädalal uus alkoholisõltuvuse ravijuhend- kirjutab Mediuutiset. Juhendi on koostanud arstide ja tudengite teadusühing Duodecim ja sõltuvushäirete ravi erialaspetsialistide ühendus- tegemist on värskeima täiendusega juba 10 aastat arendatud “Käypä” ravijuhiste projektile.

Ravijuhendis on täpsustatud alkoholi ja surrogaatalkoholitarvitamise ning ravimite ja alkoholi koosmanustamisest tingitudprobleemide ravimist- samuti alkoholi kuritarvitamisega lähedaltseotud teemat - bensodiasepiinisõltlaste võõrutusravi. Ravijuhendipõhieesmärgiks on parandada- selgitada ja ühtlustada nii varastealkoholiprobleemide kui alkoholisõltuvuse ravi. Koostajad usuvad-et info jagamisega saab mõjutada ka sõltuvusraviga sagelikaasnevaid tõrjuvaid hoiakuid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708