18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telefoninaised teenisid auhinna

Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) klienditeenindajad Aet Eenpõllu- Ilme Taevere ja registraator Piret Jürissaar said kolleegidelt esmakordselt aasta parima teenindaja tiitli.

Tänavu valisid ITK töötajad esimest aastat endi hulgast aastaparimat teenindajat. ITK turundusjuht Andra Altoa põhjendas ühetiitli asemel kolme väljaandmist sellega- et haigla soovis sellegateenindaja ametit enam väärtustada. Eri kategooriaid ei olnud ningei toodud ka paremate järjestust välja.

Klienditeenindajate ja registraatoritena töötab Ida-Tallinnakeskhaiglas üle 50 inimese - nad on hõivatud erinevatepolikliinikute registratuurides ja telefoniteeninduse keskuses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099