2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kardiovaskulaarravimite kasutamise suunad Eestis

Eesti Haiglaapteekrite Seltsi hiljutise konverentsi tarvis valmis ülevaade viimaste aastate suundadest kardiovaskulaarravimite kasutamisel.

Eesti Haiglaapteekrite Seltsi hiljutise konverentsi tarvisvalmis ülevaade viimaste aastate suundadest kardiovaskulaarravimitekasutamisel. Arvestades südame-veresoonkonna haiguste levimustEestis- ei ole üllatav- et need preparaadid moodustavad vägaolulise osa ravimite kogukasutamisest. 2004. aastal moodustasidkardiovaskulaarravimid 22 protsenti (416 miljonit krooni) ravimitehulgiturust.

Üldiselt on teada- et ravimite valik haiglas suunabambulatoorset farmakoteraapiat. Sellest on hästi aru saanud karavimitootjad- kes pakuvad haiglatele ravimeid oluliselt odavamaltvõi suisa ilma rahata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708