2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peeter Laasik jäi abiministri sõelale

Sotsiaalminister Jaak Aab esitas eelmisel nädalal valitsusliidu nõukogule abiministri kandidaadiks Peeter Laasiku- teatas sotsiaalministeeriumi pressiteenistus. Valitsusliidu nõukogu arutas Laasiku kandidatuuri eile- kui leht oli juba trükikojas.

“Laasik on töötanud Elva haigla peaarstina ning on seniajanisama haigla nõukogu esimees ja ravijuht. Ta juhib ka erakonnastervishoiu töörühma-” ütles Aab.

Laasik on lõpetanud Tartu ülikooli arstiteaduskonnaspordimeditsiini osakonna ning õppinud internatuurisspordimeditsiini ja traumatoloogia erialal. Ta on töötanudspordiarstina KS “Dünamos”- olnud NSVL naiste džuudokoondisehooldusarst ning traumatoloog-ortopeed Tartu Maarjamõisahaiglas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099