2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UUS RAAMAT: Haige uurimine

Kirjastuselt Medicina on ilmunud raamatu “Haige uurimine” uus, parandatud ja täiendatud trükk.

Kirjastuselt Medicina on ilmunud raamatu “Haige uurimine” uus-parandatud ja täiendatud trükk (esimene trükk ilmus aastal1996).

Ehkki käsikäes arstiteaduse arenguga on instrumentaalseduuringud ja laboratoorsed analüüsid muutunud arstitöö oluliseksosaks- jõutakse haiguse jälile esmajoones arstikunstitraditsiooniliste võtetega - vaatluse- auskultatsiooni japalpatsiooni abil- öeldakse raamatu tutvustuseks. Ilma patsientipõhjalikult küsitlemata ja täpselt kliiniliselt uurimata ei saaarst haigusest õiget pilti ning haige oma probleemidega jääb tallevõõraks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099