2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viies südamejooks lõpetas tänavuse südamenädala

18.-24. aprillini viis Tervise Arengu Instituut läbi üleriigilise südamenädala- mille eesmärgiks oli teadvustada tervislike eluviiside olulisust südame-veresoonkonna haiguste ennetamisel.

Selleaastase südamenädala lõpetas 23. aprillil NõmmeSpordikeskuses toimunud viies südamejooks. Hoolimata jahedastilmast oli Nõmme mändide alla kokku tulnud ligi tuhatkond erinevasvanuses liikumishuvilist. Jooksud toimusid alates 3-4-aastastelemõeldud tillujooksudest kuni täiskasvanute 5 km distantsideni.

<strong>Pidev tervise tugevdamine<br /></strong> Tervislikkeeluviise propageeriva ürituse avasõnad ütles Eesti Olümpiakomiteeasepresident Jüri Tamm. “Oluline ei ole mitte olümpiavõit- vaidpidev tervise tugevdamine-” ütles kahekordne olümpiamedalimees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708