16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID

Tein võib jääda ilma ka TÜKi nõukogu kohast

Sotsiaalminister Jaak Aab kaalub baaris mürgeldanud Toomas Teinisobivust Tartu Ülikooli kliinikumi nõukokku ning teeb sellekohaseotsuse lähiajal.<br />“Toomas Tein on nimetatud SA Tartu Ülikooli Kliinikumi nõukoguliikmeks riigi esindajana sotsiaalministri poolt. Tema kuulumisevõi mittekuulumise nõukogu koosseisu otsustab sotsiaalminister-”ütles kliinikumi nõukogu esimees Tiiu Aro BNSile.<br />Kliinikumi põhikirja kohaselt saab nõukogu liikme määranud isikvastava liikme tagasi kutsuda- kui see kahjustab oma tegevuse võitegevusetusega kliinikumi või ei ole võimeline osalema nõukogutöös.<br />Sotsiaalminister Aab kinnitas 4. mail BNSile- et kaalub Teinisobivust kohale- kuid ei ole veel olukorra suhtes oma seisukohtavälja kujundanud ega sellekohast otsust teinud.<br />Aab lisas- et kavatseb teha otsuse lähema pooleteise nädala jooksulning konsulteerida enne ka koalitsioonipartneritega.<br />Koos erakonnakaaslase Peep Aruga Tallinna baaris VS räusanud jasealt kainenema viidud Reformierakonna liige Tein lahkus pärastintsidenti riigikogust ja Tartu linnavolikogust ning jäi ilmakohast haigekassa nõukogus.<br />Enne riigikokku valimist 2003. aasta märtsis töötas Toomas Tein TÜkliinikumis traumatoloogia osakonna juhatajana (aastast 1983).

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708