16. mai 2005
Ainult tellijatele

LÜHIUUDISEID

Tein võib jääda ilma ka TÜKi nõukogu kohast

Sotsiaalminister Jaak Aab kaalub baaris mürgeldanud Toomas Teinisobivust Tartu Ülikooli kliinikumi nõukokku ning teeb sellekohaseotsuse lähiajal.<br />“Toomas Tein on nimetatud SA Tartu Ülikooli Kliinikumi nõukoguliikmeks riigi esindajana sotsiaalministri poolt. Tema kuulumisevõi mittekuulumise nõukogu koosseisu otsustab sotsiaalminister-”ütles kliinikumi nõukogu esimees Tiiu Aro BNSile.<br />Kliinikumi põhikirja kohaselt saab nõukogu liikme määranud isikvastava liikme tagasi kutsuda- kui see kahjustab oma tegevuse võitegevusetusega kliinikumi või ei ole võimeline osalema nõukogutöös.<br />Sotsiaalminister Aab kinnitas 4. mail BNSile- et kaalub Teinisobivust kohale- kuid ei ole veel olukorra suhtes oma seisukohtavälja kujundanud ega sellekohast otsust teinud.<br />Aab lisas- et kavatseb teha otsuse lähema pooleteise nädala jooksulning konsulteerida enne ka koalitsioonipartneritega.<br />Koos erakonnakaaslase Peep Aruga Tallinna baaris VS räusanud jasealt kainenema viidud Reformierakonna liige Tein lahkus pärastintsidenti riigikogust ja Tartu linnavolikogust ning jäi ilmakohast haigekassa nõukogus.<br />Enne riigikokku valimist 2003. aasta märtsis töötas Toomas Tein TÜkliinikumis traumatoloogia osakonna juhatajana (aastast 1983).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708