16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paljud briti psüühikahäiretega patsiendid ei saa abi

Briti suurim ägedate psüühikahäiretega tegelev heategevusühendus Rethink hoiatab, et kümned tuhanded patsiendid on seal jäänud vajalike teenuste ja ravita. Organisatsiooni tähelepanekul tuuakse pikaajaliste ägedate haiguste ravi sageli ohvriks muudele teenuste rahastamisele.

Briti suurim ägedate psüühikahäiretega tegelev heategevusühendusRethink hoiatab- et kümned tuhanded patsiendid on seal jäänudvajalike teenuste ja ravita. Organisatsiooni tähelepanekul tuuaksepikaajaliste ägedate haiguste ravi sageli ohvriks muudele teenusterahastamisele- vahendab BBC.

Üle 30 aasta tegutsenud Rethink kirjutab oma värskes raportis-et elementaarsest vaimse tervise alasest abist on ilma jäetud kuni50 000 patsienti. Viimase kolme aasta jooksul ei ole tervishoiu- jasotsiaalteenuseid saanud üks kolmest-neljast abi otsivastpatsiendist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099