16. mai 2005
Ainult tellijatele

Paljud briti psüühikahäiretega patsiendid ei saa abi

Briti suurim ägedate psüühikahäiretega tegelev heategevusühendus Rethink hoiatab, et kümned tuhanded patsiendid on seal jäänud vajalike teenuste ja ravita. Organisatsiooni tähelepanekul tuuakse pikaajaliste ägedate haiguste ravi sageli ohvriks muudele teenuste rahastamisele.

Briti suurim ägedate psüühikahäiretega tegelev heategevusühendusRethink hoiatab- et kümned tuhanded patsiendid on seal jäänudvajalike teenuste ja ravita. Organisatsiooni tähelepanekul tuuaksepikaajaliste ägedate haiguste ravi sageli ohvriks muudele teenusterahastamisele- vahendab BBC.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708