16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PEETER MARDNA:

Mida võiks muuta, et arstiabi oleks kättesaadav ja kulutused mõistlikud

<em>(Tervishoiuameti järelevalve osakonna juhatajat PeeterMardnat teatakse kauaaegse tervishoiuorganisaatorina-erialaseltside eestvedajana ning Magdaleena haigla juhina.Alljärgnevalt pakub Mardna välja mõned lahendused- kuidas kümmeaastat toiminud perearstisüsteemi paremaks muuta. Küsimusele- misajast ta maailmaparandaja on- vastab Mardna kiiresti: “1938.aastast.” Seega sünnist saadik. Mardna teab- et kõigile temaseisukohad meeltmööda pole. Aga aastate jooksul on mõnigipidanud Mardna sõnu tunnistama.)</em><br />

<strong><br />Mida võiks muuta- et arstiabi oleks kättesaadav ja kulutusedmõistlikud</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708