16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Psüühikahäirega või turvatundeta lapsed?

Tallinnas Paldiski maantee müüride vahel pargis võib päeva ajal näha jalutamas lapsi koos saatjaga – psühhiaatriakliiniku lasteosakonnas on diagnoosi täpsustamas või ravil kuni viisteist, vahel ka kuni kakskümmend last.

Tallinnas Paldiski maantee müüride vahel pargis võib päeva ajalnäha jalutamas lapsi koos saatjaga - psühhiaatriakliinikulasteosakonnas on diagnoosi täpsustamas või ravil kuni viisteist-vahel ka kuni kakskümmend last.

Psühhiaatriakliiniku lasteosakond asub pargi sügavuses- kõigekaugemas majas. Osakonna uksed hoitakse lukus. Nii sellepärast- etsiia ei satuks võõrad- kui ka laste pärast- kes võiksid jalga lastavõi ära eksida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708