30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DIANA INGERAINEN:

Tallinna koolitervishoidu ootavad augustist alates ees muudatused

<strong>Tallinna koolitervishoidu ootavad augustist alates eesmuudatused</strong>

Käesoleva aasta 1. augustist lähevad kõik Tallinna koolidetervishoiuteenuse osutajad ühtse sihtasutuse TallinnaKoolitervishoid alla. Üleminek toimub väga sujuvalt ning ükski õdeega arst oma tööst ilma ei jää. Nad võetakse sihtasutuse allasamasugustel tingimustel kui enne ning nende tööstaaž ei katke.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708