30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõuna-Eesti Haigla tähistas sünnipäeva

16. mail peeti Lõuna-Eesti haigla 23. sünnipäevapidu haigla töötajatele. Nagu eelnevatel aastatel- olid ka seekord läbi viidud üritused seotud aktiivse liikumisega.

Paar aastat tagasi on koostatud haigla haljastusplaan ningtraditsiooniks on saanud- et haigla sünnipäevaüritusel viiakseüheskoos ellu üks osa sellest. Sel aastal istutati taimedkiirabi-vastuvõtu esisele muruplatsile- juhendajaks-ülemaednikuksoli seejuures haigla ülemarst Agnes Aart.

Järgnes kepikõnni tutvustus haigla füsioterapeutide poolt jaedasi suundus kogu sünnipäevaseltskond haigla ümbruses olevateleterviseradadele. Retk oli osavõtjate jaoks huvitav- kuna paljudläbisid terviseradu esimest korda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099