30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu meditsiinikool arendab õendusõpet

Tartu meditsiinikool saab Euroopa Liidu (EL) struktuurifondide haridusmeetme 1.1 toetust 3 737 822 krooni, et arendada õdede erialast koolitust, nagu kinnitab elukestva õppe arendamise sihtasutuse Innove veebileht.

Tartu meditsiinikool saab Euroopa Liidu (EL) struktuurifondideharidusmeetme 1.1 toetust 3 737 822 krooni- et arendada õdedeerialast koolitust- nagu kinnitab elukestva õppe arendamisesihtasutuse Innove veebileht.

Tartu meditsiinikooli direktor Anneli Kannus selgitas- etmeditsiinikooli juhitava õdede erialase koolituse arendamiseprojekti raames valmib õppekava neljal erialal: tervisõenduses-kliinilises õenduses- vaimse tervise õenduses jaintensiivõenduses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099