13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ET ilmub jälle

Äsja ilmus trükist ajakiri Eesti Töötervishoid, mille äratas varjusurmast OÜ Lege Artis.

Äsja ilmus trükist ajakiri Eesti Töötervishoid- mille äratasvarjusurmast OÜ Lege Artis. Ajakirja toimetuse kolleegiumi esimees-Eesti töötervishoiu veteran professor Hubert Kahn- kellega onvärskes ajakirjas Toomas Šalda intervjuu- meenutab- kuidas ta 1993.aastal hakkas Soome Töötervishoiu Instituudi abiga välja andmaajakirja Eesti Töötervishoid- mille teemad olid praegusega üsnasarnased.

2003. aastani andis Eesti Töötervishoidu välja möödunud aastalreorganiseeritud riiklik töötervishoiu keskus. Nüüd jätkab ajakiriEvelyn Aaviksoo vastutaval toimetamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099