13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KODUVISIIT: Põlva haigla areneb pidevalt edasi

Põlva haigla sai valmis 1981. aastal. Välisilmelt oleks ta aga justkui hiljuti valminud – fassaad on äsja saanud uue värvikorra. Maja on püütud hoida viisaka väljanägemisega nii seest kui väljast. Kogu aeg tehakse midagi.

Põlva haigla sai valmis 1981. aastal. Välisilmelt oleks ta agajustkui hiljuti valminud - fassaad on äsja saanud uue värvikorra.Maja on püütud hoida viisaka väljanägemisega nii seest kui väljast.Kogu aeg tehakse midagi.

Praegu käib hoone viiendal korrusel remont. Kuni 2001. aastaniasus seal statsionaarne psühhiaatria- mis toona osakonnanakoondati. “Meie haiged lähevad nüüd kas Võrru või Tartusse-”kommenteerib Põlva haigla ülemarst Margit Rikka. “See osa olivahepeal manööverduspind. Kui oli vaja mõnes osakonnas remontiteha- siis paigutati nad ajutiselt viiendale korrusele. Seal onolnud ka rentnikke- vahepeal isegi ööbimiskohad.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708