13. juuni 2005
Ainult tellijatele

LÜHIUUDISEID

Valmis infotrükis erivajadustega noortele

7. juuni esitles organisatsioon Eesti Punase Risti (EPR)Tallinna Seltsi Noored vastset brošüüri “Üheskoos”- mis onkoostatud erivajadustega noortele.<br />Tallinna linnavalitsuse teatel algas EPRi Tallinna Seltsi Noorte jaerivajadusega noorte ühisprojekt “Üheskoos” veebruaris. Sellekäigus külastati puuetega noorte haridusasutusi ning uuriti nendetöö- ja vaba aja veetmise võimalusi eesmärgiga hankida võimalikultpalju vaimse puudega noorte tegevust hõlbustavat teavet ja anda seevälja noortele vajaliku abimaterjalina. Väljaanne koondab hariduse-tööhõive- vaba aja veetmise alast teavet ja erinevat abiinfot.Trükise tiraaž on 2000 ning seda levitatakse Tallinna linnaosadevalitsuste ning haridus- ja meditsiiniasutuste kaudu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708