13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LÜHIUUDISEID

Valmis infotrükis erivajadustega noortele

7. juuni esitles organisatsioon Eesti Punase Risti (EPR)Tallinna Seltsi Noored vastset brošüüri “Üheskoos”- mis onkoostatud erivajadustega noortele.<br />Tallinna linnavalitsuse teatel algas EPRi Tallinna Seltsi Noorte jaerivajadusega noorte ühisprojekt “Üheskoos” veebruaris. Sellekäigus külastati puuetega noorte haridusasutusi ning uuriti nendetöö- ja vaba aja veetmise võimalusi eesmärgiga hankida võimalikultpalju vaimse puudega noorte tegevust hõlbustavat teavet ja anda seevälja noortele vajaliku abimaterjalina. Väljaanne koondab hariduse-tööhõive- vaba aja veetmise alast teavet ja erinevat abiinfot.Trükise tiraaž on 2000 ning seda levitatakse Tallinna linnaosadevalitsuste ning haridus- ja meditsiiniasutuste kaudu.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099