13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reumaõed käivad Soomes õppimas

Järgmisel aastal saavad kümme Eesti ja kümme Soome õde europrojekti raames õppida reumahaigete ravi Soomes ja Eestis.

Järgmisel aastal saavad kümme Eesti ja kümme Soome õdeeuroprojekti raames õppida reumahaigete ravi Soomes ja Eestis.

Projektis osalev Tallinna meditsiinikooli välissuhetekoordinaator Tiina Juhansoo selgitas- et Heinola reumahaigla(Heinola Reumasäätiön Sairalaa) ja Ida-Tallinna keskhaigla onsõlminud koostöölepingu reumaravi arendamiseks. Projekti rahastabEuroopa Ühenduse algatusena loodud piire ületava koostöö programmINTERREG III A. Koostöö raames koolitatakse tulevasi reumaarste jareumaõdesid- tehakse kolme reumaalast uurimistööd väitekirjakaitsmiseni ning vahetatakse reumaalast teavet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099