13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Varajase artriidi kabinet avab terapeutilise akna

Aasta algusest Magdaleena polikliinikus töötav varajase atriidi kabinet soovib koostöös perearstidega võimalikult vra avastada liigeste põletikulised haigused, et õigeaegse raviga ennetada haigete invaliidistumist.

Aasta algusest Magdaleena polikliinikus töötav varajase artriidikabinet soovib koostöös perearstidega võimalikult vara avastadaliigeste põletikulised haigused- et õigeaegse raviga ennetadahaigete invaliidistumist.

Uuringud on näidanud- et haiguse soodsama kulu garanteerib see-kui diagnoos ja adekvaatse ravi alustamine mahuvad nnterapeutilisse aknasse - patsient peaks hakkama saama ravi kunikaheteistkümne nädala jooksul haigestumise algusest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099